Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies perquè puguem millorar la vostra experiència als nostres llocs.

artteler

Aquest lloc web i el seu domini www.artteler.cat és propietat del mercantil ART TELER amb CIF: 47 256 874Q i domicili social al C / Major n ° 26, 25794 Organyà (Lleida, Espanya) siendo aquesta i la direcció de correu electrònic paulatelera@gmail.com les seves direccions de contacte.

L'accés al nostre lloc web per part de l'usuari està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegra de les presentacions CONDICIONS D'ÚS DEL SITI WEB vigents en el moment de l'accés. Si l’usuari no estiguera d’acord amb les presents condicions, haurà d’abstenir-se de l’ús de qualsevol cosa dels serveis oferts en aquest portal.

A través d’aquest lloc web ArtTeler informa dels serveis de comerç electrònic que ofereix empreses i professionals i l’accés a un conjunt d’eines per als seus clients.

ArtTeler, en qualsevol moment pot modificar-se fins i tot eliminar el disseny, presentació i / o configuració del lloc web, així com els serveis i continguts oferits fins a aquest moment, de forma unilateral i sense previ avís.

CONDICIONS D'ÚS DEL SITI WEB

1. Uso del sitio web

La utilització d’aquest lloc web otorga la condició d’usuari i implica la plena acceptació de les disposicions incloses en les CONDICIONS D’ÚS DEL SITI WEB. Si no està d’acord amb tots els termes i condicions en aquest document recogits, per favor, s’absté en l’ús de qualquiera dels serveis oferts en aquest lloc web.

L’usuari s’obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, LSSICE i les presents condicions d’ús, al mateix temps que respon de qualsevol any i perjuici que pugui ocasionar com a conseqüència del incumpliment de dicha obligació.

Queda prohibit l’ús del lloc web amb fines lesives o emplear dichos servicios y contenidos de forma contraria a la legislación actual, ni utilitzar-los per a activitats il·lícites i il·legals. L’usuari té expressament prohibit l’utilització i l’obtenció dels serveis i continguts oferits en aquest lloc web, per procediments diferents als estipulats en les presents condicions, i en el seu cas en les condicions contractuals que regulen l’adquisició de serveis determinats.

2. Drets d'autor i propietat intel·lectual

Tots els continguts presenten en el nostre lloc web son propietat ArtTeler i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial. L’usuari únicament té dret a un ús privat dels mètodes, i necessita autorització expresa d’ArtTeler per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret pertenecient al seu titular.

Per lo anteriorment citado queda totalment prohibit la modificació, reproducció, imitació, utilització i comercialització de qualsevol tipus de contingut del lloc web a si com la denominació ArtTeler i totes les seves representacions textuals i gràfiques sense la nostra debida autorització.

3. Contingut del lloc web i enllaços

Tot el contingut d’aquesta web és vigent considerant-se informació referent als serveis oferts per ArtTeler als seus clients. ArtTeler no garanteix la completa exactitud de dicha informació i recau la responsabilitat sobre les informacions sense contingut en aquesta web i, per tant, no elaborades per ArtTeler al mateix temps que recaigui la responsabilitat sobre informacions contingudes en llocs web de tercers connectats mitjançant hipervínculos amb nuestro sitio web.

4. Indicacions sobre aspectes tècnics

ArtTeler no suposa cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o fallos en els equips informàtics que es produeixin durant la connexió a aquest lloc web, així com de danys que podrien ser causats per terceres persones mitjançant intromisions il·legítimes fora del nostre control.

ArtTeler tampoco es responsabilitza de posibles daños o perjuicios que pueda sufrir el usuario a consecuencia de errores, interrupciones, defectos y omisiones de la información que facilita cuando esta procedimiento de terceros.

5. Responsabilitat

Art Teler no garanteix el correcte funcionament d’aquest lloc web. Dentro del possible Art Teler informarà als seus usuaris amb anterioritat al problema no obstant, Art Teler no es responsabilitza del funcionament incorrecte o interrupcions del nostre lloc web.

L’usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús del nostre lloc web, sentint l’únic responsable de tot efecte directe o indirecte que es deriva, inclòs, de forma enunciativa i sense limitació, tot resultat econòmic, tècnic i / o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre lloc web, obligant-se a l’usuari a mantenir indemne a Art Teler per quines reclamacions derivades, directament o indirectament de contes fets.

Per la seva part l’usuari reconeix que ha entès tota la informació respecte a les presents condicions del nostre lloc web, i l’accepta íntegra i expressament. L’usuari és totalment conscient de que la navegació pel present lloc web, així com la utilització dels seus serveis, implica l’acceptació de totes les condicions recomanades en aquest document i les especificacions de cada servei contractat.

El present avís legal es rigeix ​​per la legislació espanyola. En el cas de que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i el contingut del present lloc web, totes les parts se someten, amb renúncia a l’expressió a qualsevol altre fuer, als Jutjats i Tribunals competents dins del ámbito territorial de Lleida.

6. Condicions específiques

Totes les condicions citades fins a aquest punt són aplicables i obligatoris d'acceptació per a tots els usuaris tant visitants del lloc web com a clients registrats. Tots els usuaris amb vincles contractuals amb Art Teler tenen l’obligació de llegir, entenen i accepten totes les condicions específiques de cada servei a contratar i les CONDICIONS D’ÚS DEL SITI WEB citades en aquest document.

Cistella de la compra

Back to shop

Cart is empty.

 

You can try some popular tags here:

Account

Account

No teniu compte?
Create an Account
4